Get certified - Transform your world of work today

Close

Certified Scrum Product Owner®

http://www.agile42.dk/da-dk/training/details/34/certified-scrum-product-owner-cspo-training-aarhus/?from=da-dk
9/15/2014 12:00:00 AM agile42 Filmby Aarhus Filmbyen 23 Aarhus 8000 Denmark 56.150657 10.21329 DKK 10500 plus moms

Organization

agile42

 • Course

  Date: 15-16 September, 2014
  Location: Aarhus, Denmark

  Regular Price: DKK 10500 plus moms

  Hvad du kan forvente dig af et agile42 kursus

  agile42 har gennem de seneste år leveret en betydelig mængde kurser, og hvert af dem har givet os mulighed for at forbedre vores undervisning og dermed din læring. I alle vore kurser bruger vi teknikker fra Accelerated Learning. Vi bruger i særdeleshed principper og begreber fra “Training from the Back of the Room”: Nu kan undervisere erstatte den traditionelle "Underviserne taler, eleverne lytter" paradigme med en radikal ny model for at designe og levere instruktionerne: "Når eleverne taler og selv underviser, så lærer de" (Sharon Bowman). Hos os bliver du ikke præsenteret for endeløse serier af slides. Derimod bliver din læring maksimeret gennem spil, praktiske øvelser og en aktiv deltagelse i at frembringe undervisningsmaterialet. Få yderligere information om vores undervisningsteknikker og lær, hvordan du kan forberede dig til kurset.

  Kursusdetaljer 

  På dette to-dages kursus lægges der vægt på forståelsen for hvor vigtig en nøglefaktor Product Owner rollen er for en succesfuld agil transformation. Kurset vil ikke blot give dig en dyb forståelse for Product Owner rollen, du vil også lære de nødvendige praksis som vil hjælpe dig med at lykkes som Product Owner.

  Vi vil forklare dig, hvordan bestemte agile eller Scrum roller bedst etableres i enterprise-miljøer. Kurset er en interaktiv workshop fyldt med masser af øvelser, hvis mål er at demonstrere forskellen mellem traditionelle og agile tilgange til produkt-management og software-udvikling. Med udgangspunkt i eksempler fra den virkelige verden, vil vi også diskutere organisatoriske udfordringer, så som at håndtere store teams eller flere teams, release-planlægning og den rette tilgang til måling af fremdrift. Vigtigst af alt vil vi besvare dine specifikke spørgsmål vedrørende din individuelle situation og organisation.

  Hvad du kan forvente at lære:

  • Product Owner’ens pligter og ansvarsområder
  • Product Owner’ens samarbejde med andre Scrum-roller og interessenter (som f.eks. kunder, brugere, salg, marketing og ledelse)
  • Forstå hvorledes idéskabelse, definition og planlægning af dit produkt sker gennem Scrum, herunder drage fordel af tidlig feedback fra kunder og krav som udvikler sig over tid
  • Etablering og vedligehold af en Product Backlog
  • Release Planning
  • Udarbejdelse af User Stories med klare acceptkriterier
  • Estimering af forretningsværdi
  • Hvordan du effektivt samarbejder med ScrumMaster og team under Sprint-møderne
  • Hvordan du forudsiger en leverancedato (eller den funktionalitet der kan være færdiggjort til en given dato) 
  • Hvordan du håndterer din produkt portefølje
  • Hvordan man succesfuldt skalerer Product Owner rollen

  Hvad en tidligere deltager siger om kurset

  Jeg har deltaget på Scrum Product Owner kursus i december 2013. Super oplevelse og læring, som jeg gerne vil anbefale til alle der er bindeled mellem forretning og IT i agile/Scrum-projekter. Kurset giver en god indsigt i Scrum-teamets arbejde og de øvrige roller i Scrum. Det perfekte ved agile42’s Scrum-kurser er at der både bliver undervist i mindset og de værktøjer, der skal bruges i Product Owner rollen. Det meste af kurset er bygget op om korte introduktioner til emnerne, og masser af praktiske øvelser. Den undervisningsform passer perfekt til mig, hvor jeg får de erkendelser ved øvelserne som flytter min dagligdag i praksis.

  Søren Refsgaard Andersen, BANKDATA

  Om kursets underviser

  Bent Myllerup er agile coach ved agile42. Han er Certified Scrum Trainer (CST)  og blev i 2008, som den første europæer, Certified Scrum Coach (CSC). Han er fortsat den eneste dansker på dette høje niveau, som på verdensplan omfatter blot 30 personer. Derudover er Bent uddannet systemisk coach og holder en Project Management Professional (PMP) certificering.

  Bent har anvendt agile metoder i forbindelse med udvikling af software, hardware og mekanik siden 2006 og blogger jævnligt om sine erfaringer og tilgange på Computerworld’s danske Scrum-blog og agile42’s internationale site. Hans tilgang til agil projektledelse og agile metoder er praktisk og ikke-dogmatisk, hvilket virksomheder i Danmark, Europa, Nordamerika og Mellemøsten har nydt godt af de senere år.

  Bent er involveret i agile communities i flere lande og kendt som en engageret og inspirererende taler og facilitator ved konferencer på verdensplan.

  PMP og PMI-Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) certificeringer

  Dette kursus giver også de studerende ret til at kræve 14 Project Management Institute (PMI) Professional Development Units (PDU'er), der kan anvendes til Project Management Professional (PMP) og PMI-Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) certifikationer.

  Though each CSPO course varies depending on the instructor, all Certified Scrum Product Owner® courses focus on Scrum from a product owner's perspective. Graduates will receive the CSPO designation. All CSPO courses are taught by Trainers approved by the Scrum Alliance.

 • Details

  Date: 15-16 September, 2014
  Location: Aarhus, Denmark

  Venue:
  Filmby Aarhus
  Filmbyen 23
  Aarhus, 8000 Denmark
  Get Directions

  Regular Price: DKK 10500 plus moms

 

Newsletter Sign-Up

Subscribe