Get certified - Transform your world of work today

Close

Certified Scrum Product Owner®

http//http://www.agile42.dk/da-dk/training/open-trainings
12/9/2013 12:00:00 AM agile42 Filmby Aarhus Mødelokale 4 Filmbyen 23 Aarhus 8000 Denmark 56.1502502 10.2137998 DKK 11500 plus moms

Organization

agile42

 • Course

  Date: 9-11 December, 2013
  Location: Aarhus, Denmark

  Regular Price: DKK 11500 plus moms

  At være Product Owner er den mest udfordrende rolle at udfylde i et Scrum projekt. Man er på én gang både ansvarlig for værdiskabelsen og forretningsperspektiverne i projektet, at der bliver truffet de bedste beslutninger i forhold til at tilgodese flest mulige personer, og at teamet har en klar forståelse for forventningerne til den funktionalitet der skal udvikles. En Product Owners indsats har en direkte indflydelse på, hvor effektivt et team kan arbejde.

  Alligevel oplever vi gennem vores arbejde med at coache virksomheder i Scrum, at alt for mange overser nødvendigheden af at have Product Owner rollen ordenligt implementeret. Alt for ofte møder vi argumenter om, at den relevante person ikke har tid til opgaven, at flere personer deler rollen og dermed giver teamet modstridende informationer, eller at der slet ikke er nogen Product Owner udpeget. Som hovedregel er Product Owner’en ikke godt nok klædt på til sin opgave.

  Det vil vi gerne gøre noget ved - og vi vil gerne gøre det ordenligt! Derfor har vi taget vores erfaringer som udførende agile coaches og formet dem til dette Certified Scrum Product Owner kursus. Vi har valgt at udvide de obligatoriske to kursusdage til tre, således at vi kan sikre en en dybdegående læring for deltagerne. Som det er essentielt for en god Product Owner, er det vores primære fokus at skabe mest mulig værdi for kunderne. Det vil du opleve på dette kursus, som resulterer i, at du med rette kan kalde dig Certified Scrum Product Owner med medlemsskab af Scrum Alliance™.

   

  Though each CSPO course varies depending on the instructor, all Certified Scrum Product Owner® courses focus on Scrum from a product owner's perspective. Graduates will receive the CSPO designation. All CSPO courses are taught by Trainers approved by the Scrum Alliance.

 • Details

  Date: 9-11 December, 2013
  Location: Aarhus, Denmark

  Venue:
  Filmby Aarhus
  Mødelokale 4
  Filmbyen 23
  Aarhus, 8000 Denmark
  http://www.filmbyaarhus.dk/Mødelokale-4-370.aspx

  Get Directions

  Regular Price: DKK 11500 plus moms

  Notes

  Om undervisningen

  Undervisningen gennemføres gennem Training from the Back of the Room principper, hvor deltagernes egne erfaringer bringes sammen med den certificerede underviser’s dybe viden om emnerne. Læringen kommer i højt grad frem gennem veltilrettelagte øvelser.

  Deltagerne opnår en grundlæggende forståelse for værdier, principper og praksis i Scrum, samt hvorledes man agerer som Product Owner for et eller flere selvorganiserende teams, samtidigt med at man styrker samarbejdet med kunder, brugere og øvrige interessenter. Netop  det at, maksimere værdiskabelsen, træffe gode beslutninger om funktionalitet samt udarbejde og klart kommunikere vision, backlog og plan, er essentielt for at være en god Scrum Product Owner. Vi lægger derfor gennem hele kurset vægt på, at deltagerene får en dyb forståelse for principperne bag agile projektledelse, hvad samarbejdet med et såkaldt selv-organiserende team fordrer i forhold til ledelsesstilen, samt hvordan man planlægger med henblik på hele tiden at træffe den bedst mulige beslutning. Der lægges ligeledes vægt på, at undervisningen relateres til deltagernes anvendelse af agile principper i egen organisation.

  Antallet af deltagere på kurset er cirka 12 personer. Vores erfaring siger os, at denne holdstørrelse, i kombination med vores unikke undervisningsmetoder, skaber det bedste mulige grundlag for den enkelte deltagers læring. Der er rum for, at vi imødekommer den enkeltes behov og udfordringer med Scrum samtidigt med at holdets læring som helhed tilgodeses. 

  Holdstørrelsen skaber også gode muligheder for, at man kan drage udbytte af deltagernes egne erfaringer og skabe fremadrettede relationer.

  Indeholdt i prisen er:

  • 3 dages kursus
  • Kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser
  • Bogen: "Essential Scrum: A Practical Guide to the Most Popular Agile Process" af Kenny Rubin i paperback eller Kindle-version
  • Adgang til alumne-gruppe med mulighed for networking, sparring og ekspertråd fra underviser
  • Et sæt Planning Poker kort
  • Første to års medlemsskab af Scrum Alliance
  • Forplejning

  Det forventes at deltagerne som minimum har en grundlæggende forståelse for Scrum, svarende til den viden de får ved gennemlæsning af Scrum-beskrivelsen fra Agile Atlas.

  Om underviseren

  Kurset undervises af Bent Myllerup, der er Certified Scrum Trainer ved Scrum Alliance. Bent var ligeledes den første europæiske Certified Scrum Coach, og han er fortsat den eneste dansker med denne anerkendte certificering. Der er cirka 20 personer på verdensplan, som har denne kombination af de to højeste Scrum certificeringer. Bent er også uddannet Systemisk Coach.

  Der er et gammelt ordsprog, som siger at “Den der kan, han gør - den der ikke kan, han underviser”. Bent mestrer både det at kunne og det at undervise til fulde. I sit arbejde som coach og trainer ved agile42 lægger Bent stor vægt på at have en sund balance mellem det at gøre og det at undervise, hvilket giver kursusdeltagerne unikke muligheder for læring. 

  Bent har i fire år arbejdet som Scrum Product Owner i et miljø med en kombination af software, elektronik og mekanik udvikling. Forud for dette har han praktiseret ScrumMaster som sin primære rolle.

  Lokation

  Kurset afholdes i Filmby Aarhus, som med sit kreative miljø, danner den perfekte ramme om dette kursus. Der er gode parkeringsmuligheder ved lokationen samt gode offentlige transportmuligheder med bus, tog og færge. Hvis du har brug for overnatning, er der også en række hoteller i nærområdet.

   

   

 • Agenda

  Følgende emner vil blive dækket gennem kurset:

  • Værdier og principper i agile metoder
  • Scrum som en empirisk metode
  • Et dybt indblik i Scrums roller og hvorledes man som Product Owner bedst støtter teamets arbejde
  • Scrums aktiviteter og artefakter
  • Product Owner som repræsentant for kunder, brugere og interessenter. 
  • Product Owners anvendelse af Product Vision og Product Backlog som drivers for projektet
  • Udarbejdelse af en god business case og vurdering af forretningsværdien
  • Samarbejde med kunder og team om beskrivelse af krav: Backlog Items, User Stories og hvorledes vi håndterer såvel funktionelle som ikke- funktionelle krav.
  • Accept-kriterier og Definition-of-Done
  • Estimeringsprincipper: Relativ estimering og Planning Poker
  • Planlægning og rapportering af fremdrift i Scrum - Hvad gør man og hvad bør man ikke gøre
  • Hvordan kommer vi i gang med at anvende Scrum, og hvorledes skaleres Scrum i vores virksomhed?
  • Accellereret læring af Scrum gennem vores Scrum LEGO City spil

   

 • Who Should Attend

  Hvad er fordelene for min virksomhed?

  Forskellen mellem succes og fiasko med Scrum ligger i, at man bringer sin virksomheds anvendelse af Scrum videre end blot at have implementeret det rent mekaniske. Det sker bl.a. gennem, at Product Owner’en forstår, hvilket specielt ansvar der ligger på hans eller hendes, skuldre når det handler om at være en klar kommunikator om vision og krav, være garant for maksimering af værdi for forretningen og planlægge projektet i grove træk, på baggrund af den viden der opbygges sammen med teamet.  

  Vi lægger i dette kursus stor vægt på, at disse emner adresseres i tilknytning til at essentiel Scrum også læres. Dette sker bl.a. ved at bringe viden fra underviserens egen erfaringer som mangeårig Product Owner ind i undervisningen og gennem deltagelse i dette kursus, vil dine medarbejdere være godt klædt på til at bringe jeres anvendelse af Scrum til nye højder.

  Hvad får jeg ud af det?

  Hvad end din traditionelle projektrolle har været projektleder, teamleder, teammedlem eller linjeleder, vil du gennem dette kursus lære Scrum at kende, få en forståelse for agile Product Management og få kendskab til typiske successcenarier og faldgruber med Scrum. Vi lægger stor vægt på, at der skabes en god ramme for din læring på kurset og efterfølgende videre udvikling. Dette sker i højt grad gennem undervisningens vekslen mellem teori og praksis.

   

 

Newsletter Sign-Up

Subscribe