Get certified - Transform your world of work today

Close

Certified ScrumMaster®

http://ilean.be/course/CSM20131003
10/3/2013 12:00:00 AM iLean Elewijt Center Tervuursesteenweg 564 Elewijt Belgium 1982 Belgium 50.9748601 4.5018442 € 1.520 VAT excl.

Organization

iLean

Trainer

 • Course

  Date: 3-4 October, 2013
  Location: Elewijt, Belgium, Belgium

  Regular Price: € 1.520 VAT excl.

  "Dit is de beste classroom training die ik ooit kreeg in mijn professionele carriere! Nogmaals bedankt en we horen elkaar binnen enkele weken voor een check-up.

                                                                                                    Ben C. (Senior Director Engineering)

   

  Scrum is een framework om projecten en producten op te leveren tegen minimale kost en met maximaal business resultaat. Hoewel veel organisaties experimenteren met Scrum zijn er maar enkele die het succesvol weten te implementeren en de volledige meerwaarde van Scrum realiseren.

  Dat is waarom deze 2-daagse certificatietraining jou voorbereid op een solide en succesvolle implementatie van Scrum in jouw team of organisatie. Je zal het Scrum framework leren kennen en begrijpen hoe alle elementen ervan in elkaar passen om één van de machtigste project management tools ter wereld te vormen.

  We bespreken, ervaren en oefenen de principes achter Agile, Lean en Scrum want die zijn essentieel als je Scrum in jouw context implementeert. Door verder ook typische valkuilen en bewezen implementatie-patronen en practices aan te reiken, maximaliseren we het succes en resultaat dat jij na deze opleiding uit Scrum kan halen.

  Deze opleiding is ontworpen om maximaal te renderen voor elke deelnemer. Verwacht dus geen typische, saaie opleiding want je zal uitgenodigd worden om jouw specifieke vragen en uitdagingen aan te brengen. We combineren de theoretische concepten met ervaringen, oefeningen, simulaties en discussies om de leer-ervaring te maximaliseren. Na deze opleiding zal je helemaal klaar zijn om Scrum toe te passen of je huidige Scrum implementatie verder te verbeteren.

   

  Voordelen

  Deze opleiding zal jou een heleboel nieuwe inzichten en praktische ideeën geven over hoe je Scrum op de juiste manier kan implementeren. Hierdoor zal je jouw projecten sneller en aan een hogere kwaliteit opleveren. En het zal de motivatie van je mensen een boost geven.

  Naast 2 dagen intensieve opleiding, bevat ons aanbod ook:

  • Ontbijt, lunches en drank
  • Documentatie rond Scrum en de specifieke topics die tijdens de opleiding behandeld werden, interessante checklists, leestips en een boek over Scrum naar keuze.
  • Toegang tot onze ervaren Scrum coaches om je met praktisch advies bij te staan tijdens je Scrum implementatie.
  • Het online examen en Certified ScrumMaster certificaat van de Scrum Alliance
  • Gratis 2 jaar lidmaatschap bij Scrum Alliance zodat je toegang hebt tot al hun interessante artikels en bronnen rond Scrum.
  • PDU credits die bijdragen aan PMI certificatie.

   

  Wat deelnemers over deze opleiding vertellen

  "Het fantastische aan deze opleiding is dat ze heel experimenteel is en dat je Scrum leert door het zelf toe te passen tijdens de training."
                                                                                                           Pascal B. (Project Manager)

  "Jef is een geweldige trainer. Ik genoot echt van de interactieve manier waarop hij ons ontwikkelteam de concepten en praktijk van Scrum bijbracht. Jef liet ons de opwinding, energie en focus ervaren die Scrum kan opwekken. Ik beveel deze training ten volle aan aan iedereen die een beter begrip van Scrum wil."
                                                                                                           Wim F. (Director Software Engineering)

  "Geweldige training met een geweldige trainer!"
                                                              Luc D. (ScrumMaster)

  "Ik beveel Jef blind aan voor elke Agile en Lean training of coaching die je zou nodig hebben. Ik kijk er naar uit om opnieuw met hem samen te werken in de toekomst!"
                                                                                                           Tom V.B. (Project Manager)

  "We huurden Jef in voor deze 2-daagse training voor ons hele management team. De opleiding heeft ons zowel overtuigd als gewapend om Scrum en Agile in onze afdeling te implementeren.

  Voor deze opleiding waren velen van ons echt sceptisch tegenover Scrum en Agile. Maar Jefs heldere uitleg en pragmatische aanpak van de training deden ons van idee veranderen. Sommige van de meest sceptische mensen zijn nu sterke believers die de Scrum implementatie leiden.

  Het is door Jef dat deze verandering mogelijk was. En we zullen hem zeker vragen ons verder te ondersteunen in het verder implementeren en verbeteren van Scrum!"
                                                                         Marc V.B. (Manager Application Architecture)

  "Heel leuk en tegelijk serieuze business. Jef ademt Agile. Heel inspirerend!"
                                                                                                           Dagmar O. (Functionel Analist)

  "Jef heeft niet enkel ons team het Scrum framework aangeleerd, maar vooral écht begrip gecreëerd van de principes en voordelen van Scrum. Hij combineert theorie en spel en heeft een dynamische aanpak waarmee hij de bijdrage en interactie van elke deelnemer zoekt. Hierdoor deed hij ons hele team nadenken over hoe we onze projecten nog effectiever kunnen organiseren.

  Ik beveel deze opleiding absoluut aan voor teams die nood hebben aan meer effectiviteit, flexibiliteit en vooral meer betrokkenheid en motivatie.!"
                                                                                                           Peter S. (Manager Digital Development)

  "De manier waarop Jef Scrum traint maakt het opwindend en gefocust. Veel beter dan gewoon 100 slides tonen terwijl alle deelnemers in slaap vallen. Het was ook super om alle theorie meteen in de oefeningen in de praktijk te zetten en onmiddellijk feedback van Jef te krijgen.

  Ik apprecieer ook enorm dat Jef ons een heleboel foto's opstuurde van de oefeningen en flip charts. Dit had ik nog nooit eerder gezien.

  Ik kijk er naar uit om Scrum te beginnen gebruiken in onze organisatie en er meer over te leren. Jefs training was heel succesvol en overtuigde me van de kracht van Scrum"
                                                                      Tom V. (Project Manager and Team Coordinator)

   

  All CSM courses are taught by Trainers approved by the Scrum Alliance. Taking a CSM course, passing the CSM test, and accepting the license agreement designates you as a Certified ScrumMaster, which indicates that you have been introduced to and understand the basic concepts you need to perform as a ScrumMaster or team member on a Scrum team. This course also satisfies two elements of the CSD track: Scrum Introduction and Elective.

 • Details

  Date: 3-4 October, 2013
  Location: Elewijt, Belgium, Belgium

  Venue:
  Elewijt Center
  Tervuursesteenweg 564
  Elewijt, Belgium 1982 Belgium
  Get Directions

  Regular Price: € 1.520 VAT excl.

  Notes

  Planning van de dag
  08:30 Welkom met koffie en ontbijt
  09:00 Start van de opleiding
  17:30 Einde van de opleiding

   

  Certificatie
  Na het volgen van deze opleiding zal je een online examen moeten afleggen om het Certified ScrumMaster certificaat van de Scrum Alliance te behalen. Deze test bevat 35 meerkeuzevragen over de onderwerpen die in de opleiding behandeld werden. Onze trainer zal je tijdens de training alle nodige informatie bezorgen rond de test en de certificatie.

 • Agenda

   

  "De creatieve en zelfs speelse manier om informatie aan te brengen maakt deze opleiding heel interessant en zorgt dat je er meer van onthoudt."
                                                                                                           Sofie V.O. (Functioneel Analist)

  We gebruiken Scrum om de opleiding vorm te geven, dus de inhoud zal deels aangepast worden aan jouw specifieke noden. Wat we zeker zullen behandelen is:

  • Agile en Lean principes en waarden
  • Complexe systemen en empirisch werken
  • Het ontstaan van Scrum
  • Het Scrum framework en alle elementen: rollen, rituelen en artifacten
  • De rol van de ScrumMaster in meer detail
  • Requirements in Scrum en het beheren van de Product Backlog
  • Inschattingen maken
  • Project- en release-planning in Scrum
  • Het opstarten van Scrum projecten
  • Scrum implementeren in jouw organisatie
 • Who Should Attend

   

  "Een dikke DANKJEWEL voor de 2 meest interessante dagen IT-training die ik ooit meemaakte!"
                                                                                                           Erwin B. (IT consultant)

   

  Deze opleiding is enorm waardevol voor iedereen die Scrum succesvol wilt implementeren. En ook voor wie het Certified ScrumMaster certificaat wilt behalen of het Agile PMI certificaat.

  Qua rollen en functies is deze opleiding bedoeld voor iedereen die betrokken is bij een Scrum project: analisten, ontwikkelaars, testers, architecten, engineers, projectleiders, product managers en lijnmanagement.

  Deze opleiding vereist geen voorkennis rond Scrum en is waardevol voor iedereen met of zonder ervaring in Scrum.

  Deze opleiding zal in het Nederlands gefaciliteerd worden. Voor meer informatie rond onze Engelstalige opleidingen kan je op onze opleidingskalender terecht.

  Het is mogelijk om gebruik te maken van KMO-portefeuille voor deze opleiding. Contacteer ons hierrond vooraf of vermeld het expliciet bij het inschrijven.

   

 

Newsletter Sign-Up

Subscribe