Get certified - Transform your world of work today

Close

Fabian Biesheuvel

  

ALM/DevOps Consultant / Scrum Master, Caesar Experts B.V.

Location: Utrecht, The Netherlands


Certifications

Certified ScrumMaster

Credentials

Biography

Ik ben Fabian Biesheuvel, woon in mijn eigen huis in Apeldoorn. Als ik niet thuis ben, ben ik, sinds 1991, bezig met mijn passie, de sport Petanque. In allerlei rollen, fanatiek speler, coach, en bestuurslid.

Tijdens mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik bij de Caesar Groep afgestuurd en nu al geruime tijd in dienst. Hierin heb ik veel ervaring in de IT opgedaan bij verschillende klanten en in verschillende rollen. Zowel technische, functionele als ook organisatorische rollen.

Alleen “je werk doen” vind ik helemaal niet zo leuk. Ik kwam er snel achter dat er altijd wel iets beter en/of sneller kan, en mij daarom verdiept in Agile, Scrum, ALM en DevOps principes zoals Continuous Integration, Continuous Development en Continuous Deployment. Ik werk hierbij veelal met Microsoft technologieën en standaarden, en Agile/Scrum principes, en kan ook teams en organisaties hierin coachen. Door mijn ruime ervaring ben ik ook een helpende hand in een team.

Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar de juiste mix van de mensen, de processen en de tooling en ik vind het fantastisch om optimalisaties door te voeren en te zien werken. Door mijn klantgerichte en resultaatgerichte aanpak wordt dit zichtbaar in beter functionerende teams en hogere kwaliteit software, wat ik bij een aantal klanten heb laten zien, zoals o.a. Cito, Hypoport, Spliethoff en Asito. 

Ik ben altijd op zoek naar de ideale mix van het hier en nu, en een visie en richting op lange termijn. Plannen voor de toekomst is verstandig, maar probeer ook nu leuke dingen te doen.

Plan the future and live now!

 

Newsletter Sign-Up

Subscribe