Get certified - Transform your world of work today

Close

Fabian Biesheuvel

  

ALM Consultant / Scrum Master, Caesar Experts B.V.

Location: Utrecht, The Netherlands


Certifications

Certified ScrumMaster

Credentials

Biography

Ik ben een Application Lifecycle Management Consultant, gespecialiseerd in de inrichting en optimalisatie van het ALM volwassenheidsmodel bij organisaties. Ik maak hierbij graag gebruik van Scrum als proces, en Microsoft Team Foundation Server als onderdeel van de toolset. Ook staat standaardisering en kwaliteit hoog in het vaandel bij mij. Een goede inrichting van een software straat vind ik belangrijk en ik heb dan ook een ruime ervaring met Team Foundation Server, de inrichting, best practices en gebruik van een geautomatiseerd build proces.

Ik kan mijn eigen werk goed organiseren en plannen, en ik vind het een gedeelde verantwoordelijkheid om hierin ook de andere leden van het team in mee te nemen. Ik ben constant op zoek naar de meest optimale manier van werken in software ontwikkelteams. Daarnaast is het opstellen van requirements samen met de business vaak een moeilijk proces wat ik goed kan begeleiden. Tijdens mijn opdrachten geef ik gevraagd en ongevraagd adviezen over functionele en technische vraagstukken.

Steekwoorden die bij mij passen zijn: realistisch, betrokken, positief, betrouwbaar, resultaatgericht, oog voor prioriteit, ambitieus, zelfvertrouwen, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sociaal en altijd op zoek naar een gezamenlijke overwinning.

 

Newsletter Sign-Up

Subscribe